Meer techniek in praktijk tijdens Technical Trials

Dinsdag 4 oktober 2011

Dit jaar zijn er meer kwekerijen open voor bezoek tijdens de Technical Trials. Naast de locaties van deelnemende technische toeleveranciers, zijn er 12 kwekerijen te bezichtigen. Zo kunnen deelnemende partijen nog beter laten zien welke innovatieve technieken zij in huis hebben. Bezoekers krijgen de gelegenheid om een scala aan nieuwe technieken in praktijk te zien. De deelnemende locaties zijn in het Westland verdeeld in een groente, potplanten en snijbloemen route. In het Oostland is er een route samengesteld waar zowel groente, potplanten als snijbloemen kwekerijen open zijn voor bezoek.

De tweede editie van Technical Trials vindt plaats van 1 t/m 4 november 2011 in de HortiWeek. Het initiatief om vooral internationale bezoekers een complete indruk te geven van de Nederlandse Tuinbouw technologie door bedrijfsbezoeken, is vorig jaar van start gegaan.

Op de Horti Fair zullen geïnteresseerden van informatie worden voorzien middels een stand in de vorm van een Centraal Station (standnummer 11.0304) . Meer informatie over de Technical Trials volgt via diverse media, Twitter (@Technicaltrials) en de website www.technicaltrials.nl.