Technical Trials breidt aantal deelnemers uit

Zaterdag 1 oktober 2011

Het aantal deelnemende bedrijven van de Technical Trials is onlangs uitgebreid.  Grodan, Wageningen UR, Jiffy Products en Hortilux Schréder hebben zich aangesloten bij Technical Trials. De tweede editie van Technical Trials vindt plaats van 1 t/m 4 november 2011 in de HortiWeek. Het initiatief om (internationale) bezoekers een complete indruk te geven van de Nederlandse Tuinbouw technologie door inspirerende bedrijfsbezoeken, is vorig jaar van start gegaan. De organisatie is blij met de komst van de nieuwe deelnemers en verwacht een stijging in het aantal bezoekers voor dit jaar door toenemende bekendheid.

De deelnemende bedrijven stellen tijdens de HortiWeek kwekerijen open voor nationale en internationale ondernemers uit de tuinbouwbranche. Zowel locaties van de deelnemende bedrijven als gezamenlijke projecten van de deelnemers zijn open voor bezoek. Dit geeft de bezoeker inzicht in de nieuwste technologieën van kraamkamer tot praktijk, inclusief de verhalen van de bedenkers.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen en het afstemmen van de locaties binnen Technical Trials. Dit jaar zal de focus meer liggen op groene locaties, ofwel kwekerijen. Er worden innovatieve tuinbouwbedrijven open gesteld aan de bezoekers, zo zijn onder andere Ter Laak Orchids en Beyond Chrysant te bezichtigen tijdens deze week.

De 18 deelnemers van Technical Trials in 2011 zijn: Beekenkamp Verpakkingen, Berg Product, De Gier Drive Systems, Demokwekerij Westland , Flier Systems, FormFlex, Frans van Zaal Totaaltechniek, GreenQ, Grodan, Hortilux Schréder, Jiffy Products, Leen Huisma,n Metazet, Priva, Van der Knaap Groep, Visser, Wageningen UR en WPS Horti Systems

Op de Horti Fair zullen geïnteresseerden van informatie worden voorzien middels een stand in de vorm van een Centraal Station (standnummer 11.0304) . De bezoekers ontvangen informatie van en over de bedrijven welke bezocht kunnen worden in het kader van de Technical Trials.

Meer informatie over de Technical Trials volgt via diverse media en de website www.technicaltrials.nl.