Van der Knaap Groep

Contactgegevens

Van der Knaap Groep

Postbus 136

2290 AC Wateringen

The Netherlands

 

Tel: +31 (0)174-296606

Fax: +31 (0)174-298767

vdk@vanderknaap.info

www.vanderknaap.info

Technical Trials Locatie

Innovation Centre De Kas

Vogelaer 21

2675 SH Honselersdijk

The Netherlands


Contactpersoon

Janneke de Hilster

J.deHilster@vanderknaap.info

De Van der Knaap Groep is een groep van ondernemingen die staat voor hoogwaardige kwaliteit op het gebied van beworteling en groei van planten. Met elkaar aanvullende activiteiten is de groep in korte tijd uitgegroeid tot de absolute top in de professionele tuinbouw. Zowel op nationaal als internationaal niveau.

De Van der Knaap Groep biedt de professionele tuinbouw passende oplossingen op het gebied van natuurlijke bewortelings- en groeimedia. Dus op basis van veen en kokos. Zeer bewust kiezen we voor grondstoffen die 100% recyclebaar zijn en dus milieuvriendelijk.

 

De kwaliteit van onze producten wordt bewaakt door een eigen kwaliteitsdienst. De fysische en chemische eigenschappen van de grondstoffen worden in de gehele keten van winning tot aflevering gecontroleerd in eigen laboratoria. Op deze manier kunnen we de hoge kwaliteit van onze producten waarborgen. Ons kwaliteitmanagementsysteem is gecertificeerd volgens de normen van RHP en ISO 9001:2008.


Veel van onze producten worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met kwekers en kwekersverenigingen. Variërend van verbeteringen van potgrondmengsels en substraten tot compleet nieuwe producten, Van der Knaap heeft voor vrijwel elke teelt en teeltfase de allerbeste oplossing.

 

Tijdens de Technical Trials bent u van harte welkom in ons innovatiecentrum 'de Kas', waar wij nieuwe producten ontwikkelen en testen. Tot ziens!