Van Zaal

Contactgegevens

Van Zaal 

Bedrijvenweg 10

1424 PX De Kwakel

The Netherlands

 

Tel: +31 (0)297 344344

Fax: +31 (0)297 326280

sales@vanzaal.com

www.vanzaal.com

Technical Trials Locatie

Florist Holland BV

Dwarsweg 15

1424 PL De Kwakel

 

Ter Laak Orchids

Middenzwet 23

2291 HM Wateringen

 


Contactpersoon

Antonio dos Santos

a.dossantos@vanzaal.comZonnepanelen bij Van Senten BV
Luchtbehandeling bij Borst Bloembollen BV
Overhead Kraan bij Ter Laak Orchids


Opgericht in 1968, ontwikkelt, produceert en installeert Van Zaal vanuit de Greenport Aalsmeer wereldwijd technische producten en systemen. Met drie divisies Logistiek, Klimaat & Energie en Service & Advies is Van Zaal in staat oplossingen voor de tuinbouw-en utiliteiten sectoren te bieden die uniek zijn. Van Zaal bundelt krachten met bedrijven als Bosman, Indigo Solutions en Crea-Tech omdat de diensten aanvullend zijn. Voor meer informatie kijk op onze website www.vanzaal.com

Locaties:
Florist Holland BV is specialist in Gerbera's, met innovatieve veredeling, kwalitatief hoogwaardige producten en universele diensten. Het bedrijf levert Gerbera zaden en jonge planten naar meer dan 80 verschillende landen. Van Zaal heeft het bedrijf in De Kwakel voorzien van nieuwe containers en een goed Intern Transport Systeem. De totale verwarmings installatie (conventionele onder en bovenverwarming in alle kassen) is aangepast naar de specifieke wensen van de klant. Bovendien is het hele kantoorpand door Van Zaal voorzien van airco units. Turner Epke Zonderland, die in augustus 2012 goud won bij de individuele rekstokfinale op de Olympische Spelen in Londen, werd bij thuiskomst gehuldigd in zijn woonplaats met talloze Oranje Gerbera's van Florist Holland.

Bij Ter Laak Orchids in Wateringen heeft Van Zaal ruim 7000 Containers en een Intern Transport Systeem geplaatst. Bij het oppotten en wijder zetten van orchideeën, zorgen Overhead Transporter, Container Lift en Automatische Transport Wagen voor een efficiënt containertransport naar de diverse groeiafdelingen op verschillende niveaus in de kas. In de afleverafdeling van de kas hangen twee Overhead Kranen. Samen transporteren deze kranen, de juiste containers efficiënt van de kas naar het sorteer- en afleversysteem. Het Container Transport Systeem en andere bedrijfs- en proces aansturingen zijn gekoppeld aan Microsoft Dynamics, het bedrijfssoftwarepakket geleverd door Indigo Solutions. Door deze totaaloplossing is Ter Laak in staat innovatief, doelmatig en flexibel in te spelen op al haar eigen bedrijfsdoelstellingen.