Leen Huisman

Contactgegevens

Leen Huisman en Logiqs Agro Int.

Honderdland 131

2676 LT Maasdijk

The Netherlands

 

Tel: +31 (0)174-512733

Fax: +31 (0)174-516142

info@leen-huisman.nl

www.leen-huisman.nl

info@logiqsagro.nl

www.logiqsagro.nl

Technical Trials Locatie

Honderdland 131

2676 LT Maasdijk

The Netherlands


Contactpersoon

George Steentjes

george.steentjes@leen-huisman.nl

Leen Huisman

Al zo'n 40 jaar een toonaangevende ontwikkelaar en installateur van scherm en verduisteringsinstallaties. En bovendien een leverancier van kwaliteit. Of u nu kiest voor een trek/duw-installatie of een draadsysteem, bij Leen Huisman zijn het de details waar het om draait. Daarom zijn we bij Leen Huisman continu bezig met productverbetering en- vernieuwing. En hebben we door de jaren heen al vele trendsettende ontwikkelingen geïntroduceerd die wereldwijd worden toegepast.

 

Noviteiten 2011:

  • Greentop buitenscherm, een buitenscherm installatie op de nok van de kas gemonteerd, zodat de kasgoten vrij toegankelijk blijven.
  • Diafragma scherm, een scherminstallatie met variabele schermwaarden en een optimale reactietijd.

 

Logiqs Agro International

Al meer dan 30 jaar vernieuwend op het gebied van logistieke systemen. Teelt en kwekersvisie worden vertaald naar een systeem dat naadloos hierbij aansluit. Hoe beter alle elementen op elkaar zijn afgestemd hoe hoger immers uw rendement. Zowel groot- als kleinschalige projecten zijn door de modulaire opbouw verzekerd van een optimaal rendement. Door toepassing van duurzame materialen zijn een snelle montage en bedrijfszekerheid gewaarborgd. Onze ICT -afdeling biedt u daarnaast de meest actuele en betrouwbare besturings- en registratietechnieken.

 

Noviteiten 2011:

  • De "shuttle", mogelijkheid tot volledige automatisering van uw kwekerij tegen een lagere kostprijs dan traditionele automatisering.