Jiffy

Contactgegevens

Jiffy Group

P.O. Box 13

4780 AA Moerdijk

 

Tel: +31 168 413 500

info@jiffygroup.com

www.jiffygroup.com

Technical Trials Locatie

Anthura BV

Cyclamenweg 4

2665 NB Bleiswijk


Contactpersoon

Arjan van Leest

a.vanleest@jiffygroup.com

Jiffy Products International is onderdeel van de Jiffy Group, een groep van bedrijven gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van plantvermeerderingssystemen en kwalitatief hoogwaardige substraten voor de professionele kweker. Jiffy heeft controle over het gehele productieproces, vanaf de turfwinning uit onze eigen veengronden tot aan de levering van het eindproduct aan de klant.

 

Ons uitgangspunt is dat de kweker zijn plantmateriaal op de best mogelijke manier kan laten bewortelen en verder opkweken. Jiffy biedt daartoe een breed scala aan uitstekende vermeerderingsproducten die perfect te gebruiken zijn om elk gewas in te zaaien of te stekken. Klantspecifieke bewortelingssystemen kunnen naar behoefte ontwikkeld worden.

Uiteraard willen telers hun zorgvuldig bewortelde plantmaterialen vervolgens op de beste manier opkweken. Jiffy biedt daartoe een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige substraten en een uitgebreide reeks mengsels.

 

Een wereld van kennis: Ons team van professionele adviseurs werkt nauw samen met haar klanten om het optimale substraat samen te stellen die aansluit op het gewas en specifieke omstandigheden. Ook wanneer er behoefte is aan een klantspecifiek mengsel dan kunnen wij dit op maat ontwikkelen. Veel van onze vermeerderingsmengsels zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met tuinders. Dit resulteert in specifieke mengsels en een reeks producten die beschikbaar zijn voor alle vermeerderaars die van deze beproefde formules willen profiteren. De Jiffy-7 pallet, Jiffypot, Preforma plantpluggen, Tref GO en Tref Smart substraten zijn een aantal van de bekende producten die wereldwijd verkocht worden. Onze kwalitatief hoogwaardige substraten worden geleverd door de voormalige Tref Group, marktleider op het gebied van substraatproductie, sinds april 2008 onderdeel van de Jiffy Group.


De nieuwste productlijn van Jiffy bestaat voor 100% uit Jiffy kokos. Deze producten passen binnen de Jiffy bedrijfsmissie met de nadruk op sustainability.  Deze Jiffy lijn omvat de kokos producten Jiffy-7C, Growblock, Growbag (hydroponics) en de CD (CocoDisc) voor de Gerberateelt. De Jiffy® producten gemaakt van veen, houtvezel, zetmeel en kokos verminderen met miljoenen per dag het gebruik van plastic potten in de tuinbouw.