WPS Horti Systems

Contactgegevens

WPS Horti Systems

Kijckerweg 115

2678 AC De Lier

The Netherlands

 

Tel: +31 (0)174-671371

Fax: +31 (0)174-671372

info@wpshortisystems.nl

www.wpshortisystems.nl

Technical Trials Locatie

Lionplant

Stuartlaan 1B

2675 BN Honselersdijk

The Netherlands

 

C & M Kester

Nieuwe Tuinen 2

2675 SG Honselersdijk

The Netherlands


Contactpersoon

Digna van Zanten

Digna.vanZanten@wpshortisystems.nl

WPS Horti Systems is dé specialist in het ontwerpen, realiseren en implementeren van efficiënte logistieke oplossingen op potplantenkwekerijen. We beschikken over kennis en ruime ervaring om continu oplossingen aan te dragen welke rendement opleveren.

WPS heeft door de jaren heen een zeer breed productenpakket opgebouwd en heeft alles in huis om tot de juiste logistieke oplossing te komen voor elke kwekerij. Van eenvoudige transportbanden, mobiele potten-robots, een ruim assortiment aan sorteer-oplossingen tot complete aflever- én containersystemen.

 

Tijdens de Technical Trials nodigen wij u van harte uit om te kijken naar een aantal systemen in de praktijk. We hebben twee interessante kwekerijen geselecteerd waar u onze efficiënte automatisering kan aanschouwen. Op het eerste bedrijf worden potchrysanten geproduceerd met behulp van verschillende logistieke oplossingen van WPS.

Een containersysteem en een sorteer- en aflever-systeem van WPS zorgen voor een efficiënte wijze van produceren. Met behulp van een camera worden de planten gesorteerd.

Het tweede bedrijf dat tijdens de Technical Trials te bezichtigen is, streefde naar maximale arbeidsbesparing en flexibiliteit in het teeltschema. De unieke transportbanden en een mobiele pottenrobot van WPS om planten automatisch van teeltvloeren af te rapen geven uitkomst aan deze wensen.

 

Bekijk ons volledige productenpakket en diverse productvideo's op onze website.

Wij hopen u te zien op een van bovengenoemde locaties om u verder te informeren over de producten en mogelijkheden van WPS. Tot dan!