Priva

Contactgegevens

Priva

Postbus 18

2678 ZG De Lier

The Netherlands

 

Tel: +31 (0)174-522 600

Fax: +31 (0)174-522 700

technicaltrials@priva.nl

www.priva.nl

Technical Trials Locatie

Priva Campus

Zijlweg 3

2678 LC De Lier

 

You can also find Priva solutions at the green locations:

 

Lans Tomato

Beyond Chrysanthemum

Ter Laak Orchids

JSV Plant Gerbera

Maarel Orchids

Deliflor Chrysanthemum

Anthura

Rosa Natura

Evanty Anthurium

GreenQ Improvement Centre


Contactpersoon

Jan Hugo Nuijt

jan.hugo.nuijt@priva.nl

Priva ondersteunt u bij het creëren van een klimaat voor groei. De Priva producten en diensten voor klimaatbeheer en procesoptimalisatie helpen u met het verbeteren van uw bedrijfsvoering. We bieden inzicht in de cruciale bedrijfsprocessen en stellen u in staat deze optimaal te sturen, met maximaal hergebruik van water en minimaal energiegebruik. Daarbij opereren we wereldwijd dicht bij de markt met respect voor lokale omstandigheden en partijen. Oplossingen voor rendement en duurzaamheid!

 

Priva Connext: New Process Computer

Priva Connext is het resultaat van 50 jaar ervaring in procesbeheersing. Priva Connext verbindt en beheert alle processen op uw bedrijf en zorgt ervoor dat u deze processen verder kunt optimaliseren.

Wij helpen u met het creëren van de meest optimale groeiomstandigheden voor uw gewas. U hebt de controle over uw energiecentrum en de klimaatregelingen zijn standaard voorzien van een groot aantal geoptimaliseerde mogelijkheden, zoals luchtbehandeling, ventilatie, verwarming, CO2-dosering. Tevens hebt u beheer over uw watervoorziening, inclusief meststofdosering.

 

Het bedieningsprogramma Priva Office Direct presenteert alle processen in heldere schema's.

Met Connext heeft u een bedrijfszeker platform dat kan communiceren met moderne randapparatuur, zoals intelligente motoren, schermdoeken en allerlei verschillende sensoren. Priva Connext is bij klanten met een Intégro procescomputer eenvoudig inpasbaar in de automatiseringsomgeving.