De Gier Drive Systems

Contactgegevens

De Gier Drive Systems

Westlandseweg 9

2291 PG Wateringen

The Netherlands

 

Tel: +31 (0)174-292089

Fax: +31 (0)174-295644

sales@degier.nl

www.degier.nl

Technical Trials Locatie

Westlandseweg 9

2291 PG Wateringen

The Netherlands


Contactpersoon

PR department

pr@degier.nl

 

Sales department

sales@degier.nlMotorreductor
THG30
GW270S


De GW270S zorgt voor een minimaal schermpakket

Een minimaal schermpakket in een optimale afdeling is een vraag van veel kwekers. De Gier Drive Systems heeft voor deze uitdaging de GW270S ontwikkeld. De GW270S is de enige echte krachtpatser voor de scherming deze vraag beantwoord. Een motorreductor van formaat dus!

 

Minimale schaduw door compacte schermpakketten

De GW270S realiseert een minimaal schermpakket in een optimale afdeling. De GW270S overschaduwt de concurrentie met zijn koppel van 2700 Nm, maar zorgt voor minimale schaduw op het gewas.

 

Kostenbesparend

Met de aanschaf van een GW270S kan behoorlijk bespaard worden. De motorreductor is zo krachtig dat deze 2 schermmotoren vervangt. Een gelijkloopregeling is hierdoor overbodig en er zijn minder elektrakabels nodig voor de installatie van deze krachtpatser. Het installatiebedrijf heeft het ook een stuk makkelijker, want deze kan 1 persoon sturen voor het instellen van de GW270S. Kortom allemaal voordelen waar de kweker de vruchten van plukt.

 

Diverse uitvoeringen

Voor iedere kweker is de GW270S een aanwinst die leidt tot een kostenreductie en meer opbrengst. De Gier Drive Systems levert de GW270S standaard in het wit, maar deze kan, indien gewenst, voorzien worden van een andere kleur, spanning, potentiometer of encoder.

 

 

Innovatieve aandrijfsystemen van De Gier Drive Systems

De Gier Drive Systems is ontwikkelaar en fabrikant van een complete lijn aandrijfsystemen voor de agrarische- en bouwsector. Wij denken oplossingsgericht, daarom is het ontwikkelen van innovatieve en duurzame aandrijfsystemen is een uitdaging voor ons. Wereldwijd worden onze hoogwaardige tandheugels, motorreductoren en besturingskasten gebruikt, die bijdragen aan verantwoord ondernemen.

 

  

Bezoek ons tijdens de Technical Trials

Kom ons bedrijf bezoeken tijdens de Technical Trials en neem een kijkje in de fabriek! Maak kennis met de innovatieve aandrijfsystemen en technieken van De Gier Drive Systems.